Tämä on uutisarkisto. Huomaathan, että tuoreimmat uutiset löytyvät uutissivulta.

01.01.2017

Kisaan osallistuminen on suljettu.

Tässä linkki vuoden 2016 vuoden ocicatien valintasääntöihin ja tulostettaviin lomakkeisiin. Säännöt ovat tarkoituksella osittain hieman erilaiset kuin Kissaliiton vuoden kissa -kisassa, jotta mahdollistettaisiin myös vähemmän näyttelyssä käyneiden kissojen mielekäs osallistuminen. Huomaa, että näyttelyissä kokonaan käymättömätkin katit voivat osallistua. Luethan säännöt huolellisesti! Voit osallistua linkistä tai jäsenlehdestämme (Osikatti 4/2016) löytyvillä lomakkeilla tai nettilomakkeella, joka löytyy tämän linkin kautta.

Kisaan osallistumine on nyt suljettu!


22.11.2016

Eviran tiedote antibioottien käytöstä lemmikeille

Omistajien vastuulla on antaa lääkitys siten kuin eläinlääkäri on sen määrännyt ja huolehtia muusta tarvittavasta hoidosta eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Esite on saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Suomeksi

Ruotsiksi

Englanniksi


01.11.2016

Uusille jäsenille nyt ohittamaton kampanjatarjous:

Liittymällä jäseneksi loppuvuoden (marras-joulukuu 2016) aikana, saat vuoden 2017 jäsenyyden kaupan päälle!

Viimeisin Osikatti-lehti kotiin kannettuna ja kaikki seuraavan vuoden neljä numeroa.

Liity täpläjengiin ja osallistu toimintaan.

Lisätietoja saat yllä olevasta linkistä sekä sähköpostitse osoitteella: jasenrekisteri(a)ocicat.fi


03.07.2016

Jäsenkunnastamme löytyy kasvattajia melkein jokaiselle Suomessa olevalle kunnalle. 

Ota reippaasti yhteyttä kasvattajiin tai kysy yhdistykseltämme, autamme ja opastamme mielellämme. 

Pentulistaltamme saat tiedot kasvattajista, joilla on tällä hetkellä varattavissa olevia pentuja. Katsothan myös aikuiset kotia etsivät kissat, mikäli olisit halukas tarjoamaan uuden kodin esim kodin vaihtajlle. 

Rotukissalla on aina rekisterikirja. Rekisteröimätön pentu ei voi saada rekisterikirjaa myöhemmin, eikä sitä katsota kuuluvaksi puhdasrotuisiin kissoihin. 

Myyntipalstoilla saatat törmätä esittelyihin, joissa puhutaan monen rodun sekoituksistakin, mutta kyseessä on tällöin kotikissa, joka kenties muistuttaa ulkonäöllisesti, mutta ei ilman rekisterikirjaa ole ocicat.

Kissaharrastus on mukava harrastus, johon kaikki perheenjäsenet voivat osallistua. Se antaa uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoista tekemistä vapaa-aikaan, mikäli kissanäyttelyt harrastuksena kiinnostavat tai vievät kokeilun jälkeen mennessään.

Ocicat perheenjäsenenä merkitsee älykästä, aktiivista ja helppohoitoista lemmikkiä, joka vaatii kuitenkin päivittäistä huolenpitoa ja hoitoa.

Videomuodossa oleva tietopaketti "Kun kissa muuttaa kotiin". https://www.yhteishyva.fi/videot/kissan-hankinta-lemmikiksi/06334406
Tekijä: Yhteishyvä  
Asiantuntijana: Rotukissakasvattaja ja kansainvälinen kissatuomari, Arja Martikainen

 

Liite: Lue täältä miksi rotukissa maksaa


14.04.2016

Viikonloppuna palkitaan viime vuoden menestyneitä ocicateja. Mukana on tällä kertaa uusi luokka: Sohvachampion, johon hakemuksia tuli kaikkiaan 3 kappaletta. Voittaja ratkaistaan arvalla SW-kilpailun tiimellyksessä, mutta halusimme tuoda jokaiselle teille nähtäväksi nämä ihana, upeat ja komeat sankarit (kaikki muuten oci-poikia!). Liitteenä pieni tiiseri jo tuloillaan olevaan lehteenkin olkaapaten hyvät! Mitäs mieltä olette näistä sankareista?

Liite: Sohvachampionit


10.04.2016

Ocicat ry on mukana Eläinystäväni-lemmikkitapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä 16.-17.4.2016.Meidät löytää hallista 5, osastolta f11. 

Tapahtuman yhteydessä palkitaan lauantaina 16.4. vuoden 2015 parhaat ocicatit. Tervetuloa mukaan katsomaan kauniita, täplikkäitä ystäviämme ja kannustamaan omia suosikkejasi!


26.02.2016

Vuoden 2015 ocicatien pistelasku on jälleen saatu suoritettua. Katso tulokset yhdistyksen tiedotteista

Palkinnot jaetaan Helsingissä 16.4.2016 Scandinavian Winner -kissanäyttelyn yhteydessä.

Sydämelliset onnitellut voittajille ja lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille. Kisan taso oli jälleen kova, ja voimmekin olla todella ylpeitä kauniista ja täplikkäistä sankareistamme! Suomessa ocicatien taso on kova, ja niitä on kiitelty maailmallakin (näyttelyssä kuultua!)

Sohvachampionien kisa on vielä ratkaisematta, sillä kolmesta saapuneesta hakemuksesta on vaikea valita vain yhtä voittajaa.

Joudumme varmaankin tukeutumaan teidän jäseniemme ja rodun ystävien apuun, joten pysykäähän kuulolla, jotta saadaan tämäkin kategoria maaliin!

Kaunista kevättalvea kaikille!


01.01.2016

Tässä linkki vuoden 2015 vuoden ocicatien valintasääntöihin ja tulostettaviin lomakkeisiin. Säännöt ovat tarkoituksella osittain hieman erilaiset kuin Kissaliiton vuoden kissa -kisassa, jotta mahdollistettaisiin myös vähemmän näyttelyssä käyneiden kissojen mielekäs osallistuminen. Luethan säännöt huolellisesti! Voit osallistua linkistä tai jäsenlehdestämme (Osikatti 4/2015) löytyvillä lomakkeilla, tai nettilomakkeella.

Kisaan osallistuminen on nyt suljettu.

 

Osallistumisaika:  1.-31.1.2016!


01.12.2015

Vielä on saatavilla viimeiset kappaleet yhdistyksen kalentereita vuodelle 2016! Uutuutena saatavilla on välkyille täplikkäiden ystäville kissaheijastin. Osta omaksesi tai anna lahjaksi täpläturkkien ystäville! 

Kalenterin tilaus:
1)      lähetä viesti osoitteeseen jasenrekisteri@ocicat.fi ja ilmoita nimesi (tai lahjan saajan nimi); osoite, johon toivot tilauksesi toimitettavan sekä tieto onko tilauksesi menossa lahjaksi (näin osaamme toimittaa lahjan mukana pienen viestin saatteeksi)

2)      maksa tilauksesi postimaksuineen yhdistyksen tilille (tilaus toimitetaan vasta kun maksusuoritus on vastaanotettu):
Saaja: Ocicat ry
IBAN: FI84 2103 1800 0229 07
BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 1509157

3)      Nauti tilauksestasi tai lahjan saajan hyvästä mielestä!

 

Yhdistyksen kissaheijastimen tilaus:
1)      lähetä viesti osoitteeseen jasenrekisteri@ocicat.fi ja ilmoita nimesi (tai lahjan saajan nimi), osoite johon toivot heijastimen toimitettavan vai noudatko tilauksesi seuraavasta näyttelystä sihteeriltä/rotupöydästä ja tieto onko tilauksesi menossa lahjaksi (näin osaamme toimittaa lahjan mukana pienen viestin saatteeksi).

2)      maksa tilauksesi yhdistyksen tilille (tilaus toimitetaan vain maksusuoritusta vastaan), muistathan maksaa myös postimaksun 1,40 euroa kotimaan toimituksiin, jos haluat toimituksen postilla.
Saaja: Ocicat ry
IBAN: FI84 2103 1800 0229 07
BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 1220151 

3)      Nauti välkystä tilauksestasi tai lahjan saajan hyvästä mielestä!

Jos kaipaat lisätietoja tai muutoin tulee kysyttävää, niin olethan yhteydessä: sihteeri@ocicat.fi

 


30.10.2015

Osikatti-lehden seuraava numero lähestyy - aineiston jättämisen deadline on perjantaina 6.11.2015!

Olisiko sinulla jemmassa syyskuulumisia tai muita juttuja lehteen? Kalenterikisan voittajien ja kalenteriin päätyneiden täplikkäiden sankarien kuulumisia voisi olla myös hauska saada. 

Teidän jäseniemme lehteen lähettämiä juttuja on aina mukava lukea ja samalla ihastella kuvia upeista täplikkäistä ystävistämme. Eli kuten ennenkin niin kaikki jutut, valmistumiset ja kuvat ovat lämpimästi tervetulleita osoitteeseen osikatti@ocicat.fi.


02.09.2015

Ocicat ry järjestää jäsenilleen terveyspäivän Tampereella 3.10.2015. Terveyspäivä on ensisijaisesti kasvattajille ja kollinomistajille, mutta muutkin kiinnostuneet jäsenet voivat osallistua jos paikkoja jää. 

Päivän ohjelma päivitetään tähän pian, mutta luvassa mm. luento Helsingin Yliopiston terveystutkimuksen tilanteesta erityisesti ocicatien osalta, luento raakaruokinnasta, sekä workshop kasvattamiseen liittyvistä terveysasioista.

PAIKKA: Modulight Oy:n toimitila Hervannassa, osoite: Hermiankatu 22, 33720 Tampere. 

AIKA: lauantai 3.10.2015 klo 10-17 

OSALLISTUMISMAKSU: 25 eur / jäsen (kattaa osallistumisen lisäksi aamiaisen, lounaan sekä iltapäiväkahvin/ teen päivän aikana) + mahdollisuuden jäädä saunomaan ja verkostoitumaan myös virallisen osuuden jälkeen! 

Ilmoittautua voit jasenrekisteri@ocicat.fi kautta (nimi ja email) sekä maksamalla osallistumismaksun (maksukuitti sähköpostin liitteeksi) näillä tiedoilla:

Saaja: Ocicat ry 

IBAN: FI84 2103 1800 0229 07 

BIC: NDEAFIHH 

Viite: 0310156

Ilmoitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä halukkuutesi jäädä tilaisuuden jälkeen rääppiäisiin ja saunomaan.

Lisätietoa ja virallisen kutsun löydät myös Osikatti-jäsenlehdestä 3/2015.

Tapaamisiin Tampereella!


22.08.2015

Kalenterin kuvissa esiintyy jäsenten kalenterikisaan lähettämiä ocicateja. Kalenterin hinta on 10 euroa + postikulut (2e/kalenteri, kotimaassa, ulkomaille lähetetyt kalenterit menevät Postin hinnoittelun mukaisesti). Mikäli noudat kalenterin yhdistyksen rotupöydästä Fife näyttelystä, niin postituskuluja ei tule.

Tilaukset voi tehdä sähköpostitse jasenrekisteri@ocicat.fi niin kauan kuin kalentereita on saatavilla (tilanne 24.11.2015: jäljellä 25 kpl). Kalentereita on saatavilla myös Ocicat ry:n rotupöydästä Fifen näyttelyistä vuoden loppuun saakka niin kauan kuin kalentereita riittää.

Kalenteri tulee olemaan samanlainen kuten aikaisempina vuosina:

 • A3 avattuna; yläosassa A4 kokoinen kuva ocicatista ja alaosassa A4 kokoinen kalenteritaulukko.
 • Tekstit ovat suomeksi.
 • Viralliset juhla- ja liputuspäivät sekä suomalaiset Fifen alaiset kissanäyttelyt.

Tilauksen jälkeen maksa tilaamasi kalenteri(t) 10 päivän sisällä, muutoin tilaus raukeaa.

Maksutiedot:
Saaja: Ocicat ry
IBAN: FI84 2103 1800 0229 07
BIC: NDEAFIHH
Viitenumero: 1509157

Kalenterin toimitus tapahtuu 10 arkipäivän aikana ja ne toimitetaan tilausten saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja saat sihteeri(at)ocicat.fi kautta!

Liite: Ocicat-kalenterimainos A4


22.08.2015

Paljon kiitoksia vielä kaikille teille, jotka lähetitte hienoja kuvia ocicateistanne kilpailuun! 13 komeaa kuvaa saatiin kalenteriin valittua (kiitos myös raadillemme kovasta työpanoksestanne tässä erittäin hankalassa päätöksessä!)

kalenteriin päätyneet kuvat olivat:

Kannessa Amare-Cattus Andromeda (oci a 24) ja Amare-Cattus Aquarius (oci a 24), kuvaaja Mari Asamoah

tammikuun täplikkäänä on Old-Indian Red Head Soldier (oci b 24), kuvaaja Merja Suomela

helmikuun kissana Punakuun Chili (oci a 24), kuvaaja Mari Asamoah

maaliskuun muikistelijana Moosegrove OrqideasDoiradas (oci b 24), kuvaaja Margareeta Häkkinen

huhtikuun mallina Old-Indian Rain Dancer (oci b 24), kuvaaja Ulla Korjala

toukokuun topakka typy on Topspot Nasuada The Capable (oci b 24), kuvaaja Ulla Haapanen

kesäkuun keikistelijänä nähdään AlmaMater Blue Sky (oci as 24), kuvaaja Irina Koroleva

heinäkuun huutelija on Kukkatarhan Discocactus (oci b 24), kuvaaja Sanna Hellstén

elokuinen esiintyjä puolestaan on Amas Landau (oci b 24), kuvaaja Auli Hämäläinen

syyskuun satoa ihmettelee Moosegrove Phoenix (oci n 24), kuvaaja Iida-Liina Vainio

lokakuun auringossa loikoilee Guttatus Inspiring Eros (oci b 24), kuvaaja Jari Kiiskinen

marraskuun maastossa hääräävät Kukkatarhan Bellium (oci b 24) ja Anórien's Erebus (oci b 24), kuvaaja Jari Ruohonen

joulukuun juhijoina vielä Kukkatarhan Eulopia(oci b 24) ja Kukkatarhan Echinops (oci a 24), kuvaaja Heikki Hannikainen

Onnea voittajille!

Kalenterikisan muiden kuvan lähettäneiden kesken arvottiin kolme palkintokalenteria ja tällä kertaa arpaonni suosi Stina Hakalaa, Sanna Immosta ja Seppo Salmelaa.

Lämpimät onnittelut - teille on laitettu henkilökohtaista sähköpostia tämän tiimoilta! Ilmoitattehan jäsenrekisterin hoitajalle mikäli sähköposti ei ole löytänyt perille!

 

Ja lopuksi pääsponsorimme Royal Canin lahjoitti yllätyksenä 10 ruokalahjakorttia jotka arvottiin loppujen kuvia lähettäneiden kesken. Lahjakortista on lähetetty henkilökohtaista postia seuraaville henkilöille:
Toni Bengtström, Taina Sarkiola, Anneli Pesonen, Jukka Laukka, Erika Wuori, Marjo Kalla, Maria Kärkkäinen, Minna Moisanen, Pauliina Widenius ja Riikka Palosaari.

Hurjan paljon onnea myös teille! Tarkistattehan sähköpostinne ja laitatte viestiä jäsenrekisterin hoitajalle osoitteeseen jasenrekisteri(at)ocicat.fi mikäli viesti syystä tai toisesta ei olekaan päätynyt perille.

Liite: Ocicat-kalenterimainos A4


11.07.2015

Osikatti-lehden seuraava numero lähestyy - aineiston jättämisen deadline on 24.7.2015

Olisiko sinulla pöytälaatikossa kesäkuulumisia tai muita juttuja lehteen? Kalenterikisaan tuli mukaan niin monta hauskaa ulkoilukuvaa, että varmasti näistä hetkistä on jakaa meille muillekin ocicatin omistajille?

Teidän jäsenten juttuja on aina mukava lukea ja samalla ihastella kuvia hienoista ocicateistanne. Eli kuten ennenkin, niin kaikki jutut ja kuvat ovat lämpimästi tervetulleita osoitteeseen osikatti@ocicat.fi. 

 

Muisttehan myös lähettää valmistumisilmoitukset näyttelyssä pärjänneistä kissoistanne! 

Mukaan kuva, kissan tiedot (syntymäaika, rekisterinimi titteleineen, kutsumanimi, väri, emon ja isän rekisterinimet titteleineen sekä värit, omistajan ja kasvattajan nimet ja mukaan vielä valmistumisen aika ja paikka). 

Suuri kiitos jo etukäteen jutuistanne ja kuvistanne, ne ilahduttavat koko jäsenistöämme!

Hyvää ja aurinkoista keskikesää kaikille ihmisille ja kissoille!


02.06.2015

Ocicat ry:n kalenteri 2016 -kuvakilpailu alkaa! Onko ocicatillasi valokuvamallin taipumuksia? Ei muuta kuin kamera käteen ja filmaamaan täplikkäitä sankareitamme. Tässä kisassa voi nimittäin menestyä myös luovuudella ja hyvällä tuurilla!

Kuvia voi lähettää 6.7.2015 asti tässä osoitteessa olevan lomakkeen avulla: http://www.ocicat.fi/kalenteri2015/index.php

Linkin takaa löydät myös tarkemmat ohjeet ja lisätiedot.


24.04.2015

Kaikki Ocicat ry:n jäsenet, lämpimästi tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen lauantaina 9.5.2015 klo 10:00 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Liitteenä alla kokouskutsu ja esityslista. Kutsu on julkaistu Ocicat ry:n jäsentiedotteessa, Osikatti-lehdessä, nro 4/2014 sekä päivitettynä lehdessä 1/2015, joka lähetettiin jäsenille vk. 16.

Kokouksen jälkeen palkitaan myös yhdistyksen vuoden 2014 kissat. Tervetuloa!

Liite: Kevätkokouskutsu ja esityslista


26.03.2015

Ocicat ry on mukana Pet Expossa Messukeskuksessa, Helsingissä, 11.-12.4.2015Meidät löytää osastolta 4b50a.

Tervetuloa tutustumaan ja katsomaan, minkälainen kissa ocicat on!


22.02.2015

Hyvät jäsenet, muistattehan Osikatti-lehden kevätnumeron lähestymisen! Juttujanne kaivataan, lue täältä sähköpostilla lähetetty juttupyyntö.

Tässä muistutukseksi koko 2015 Osikatti-lehden aikataulut:

 • nro 1-2 ilmestyy viikolla 13,  deadline aineistolle 27.2.2015 (nro 2 sisältää ocicatien näyttelytulokset v. 2014)
 • nro 3 ilmestyy viikolla 34, deadline aineistolle 24.7.2015
 • nro 4 ilmestyy viikolla 49, deadline aineistolle 6.11.2015


16.02.2015

Vuoden 2014 ocicatien pistelasku on saatu suoritettua. Katso tulokset yhdistyksen tiedotteista! Palkinnot jaetaan PIROKin näyttelyssä Tampereella la 9.5.2015, yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä.

Parhaat onnittelut voittajille ja jokaiselle osanottajalle! Kilpailu oli tasokas, ja monessa näyttelyssä olemme saaneet seurata jännittäviä hetkiä. Voimme olle ylpeitä suomalaisista, hienoista ocicateista. Myös sohva-championeille tervehdys - ilman titteleitäkin olette upeaa porukkaa. Aurinkoista kevättalvea kaikille!


01.01.2015

Tässä linkki vuoden 2014 vuoden ocicatien valintasääntöihin ja tulostettaviin lomakkeisiin. Säännöt ovat tarkoituksella osittain hieman erilaiset kuin Kissaliiton vuoden kissa -kisassa, jotta mahdollistettaisiin myös vähemmän näyttelyssä käyneiden kissojen mielekäs osallistuminen.

Osallistu Vuoden 2014 ocicat -kisaan täällä!

Jos nettilomakkeella osallistuminen ei onnistu jostakin syystä, voit halutessasi myös osallistua paperilomakkeilla.

Osallistumisaika:  1.-31.1.2015!


24.10.2014

Ajalla 1.11.-31.12.2014 liittyneet uudet jäsenet saavat samaan hintaan vuoden 2015 jäsenyyden.

Lue täältä ohjeet jäseneksi liittymisestä ja tule mukaan täpläjengiin

 


10.09.2014

Tarjouksia jäsenillemme vielä tämän viikon ajan Royal Caninilta! 

Liite: Avaa tulostettava tarjous tästä


01.04.2014

Ocicat ry on mukana Pet Expossa Messukeskuksessa, Helsingissä, 12.-13.4.2014. Meidät löytää osastolta 4b33. Tervetuloa tutustumaan ja katsomaan, minkälainen kissa ocicat on!


08.03.2014

Vuoden 2013 parhaat ocicatit on valittu. Katso uutinen tiedotussivulla. Ocicat ry toivottaa paljon onnea hienoille voittajakissoille ja niiden omistajille! Kaikki kilpailun tulokset ovat nähtävissä täällä

Ocicat ry:n vuoden 2013 parhaat kissat palkitaan PIROKin järjestämässä näyttelyssä Tampereella 10.5.2013. Tervetuloa!


05.01.2014

Ocicat ry palkitsee vuoden 2013 parhaat ocicatit. Kilpailuluokat ovat seuraavat: aikuinen uros, aikuinen naaras, kastraattiuros, kastraattinaaras, nuori, pentu, diluutiokissa, hopeakissa, veteraani, siitosuros, siitosnaaras ja kasvattaja.

Jos haluat kissasi osallistuvan vuoden 2013 parhaiden valintaan, lähetä täytetty tuloslomake 10.2.2014 mennessä. Huomaathan, että siitos- ja kasvattajaluokille on oma lomakkeensa. Tarkemmat ohjeet täällä.

Tuloslomakkeet:

tuloslomake

tuloslomake siitoskissa- ja kasvattajaluokkiin

Voit täyttää lomakkeen tietokoneella: Tallenna pdf-lomake koneellesi ja avaa esim. Adobe Reader-ohjelmalla, täytä kentät ja tallenna. Tallennetun lomakkeen voit lähettää s-postilla liitteineen, tarkistathan kuitenkin, että täyttämäsi tiedot näkyvät lomakkeessa. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa tyhjän lomakkeen ja täyttää sen käsin.

Löydät tuloslomakkeen ja ohjeet myös Osikatti-lehden joulunumerosta.

Kilpailuun kannattaa osallistua, vaikka kissalla olisi vähemmän kuin 5 tai 3 tulosta vuonna 2013! 

Huom. Joillain on ollut vaikeuksia lomakkeen tekstien katoamisen kanssa, tai ne eivät näy vastaanottajan koneella. Koitathan jompaakumpaa tapaa näistä lomakkeen täyttämisen jälkeen: 1) valitse pdf-lukijastasi "tulosta --> tallenna pdf-tiedostoksi" 2) valitse pdf-lukijastasi vie --> kuvatiedosto jpg/png tai tallenna --> kuvatiedostona jpg tai png. Täsmälliset komennot/valinnat riippuvat käyttämästäsi pdf-lukijasta. 


31.12.2013

Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille!

Sivustomme on nyt muuttanut uudelle palveluntarjoajalle ja palvelimelle. Tästä ei pitäisi koitua mitään muutoksia sivujen käyttäjille, vaan kaikki toimii kuten ennenkin. Jos kuitenkin havaitset jotain vikaa, otathan yhteyden webmasteriin: webmaster@ocicat.fi.


19.12.2013

 

Nykyään ei ole vielä olemassa tilastoa ocicatien keskimääräisestä eliniästä, vaikka meillä Suomessa on ollut ocicateja jo 20 vuoden ajan. Kasvattajien kertoman perusteella ocicatit elävät suunnilleen saman ikäisiksi kuin kissat yleensäkin rodusta riippumatta. Kuitenkin ocicatien eliniästä olisi mielenkiintoista tehdä tilasto, joka varmasti kiinnostaa meitä kaikkia ocicatien omistajia sekä uusia rotuun ihastuneita ihmisiä.

Kyselyyn voi vastata klikkaamalla tästä linkistä, tai valitsemalla valikosta Ocicat-rotu -->Ocicatien ikäkysely. Kyselyyn kaivataan vastauksia niin elävien ocicatien kuin jo edesmenneidenkin osalta. Kyselyyn on mahdollista vastata nimettömänä, mutta kissasta on kuitenkin mainittava nimi, jotta mahdolliset tuplavastaukset voidaan suodattaa. Kun kyselyyn saadaan riittävästi vastauksia, yhdistys tekee väliyhteenvetoja tilanteesta.

Vastaa itse omien kissojesi osalta ja muistuta tuttaviasi ja kasvattiesi omistajiakin! Saamme arvokasta tietoa rodustamme meidän kaikkien hyödyksi. 


03.12.2013

Helsingin Yliopiston kissojen geenitutkimukseen liittyvään kissojen terveyskyselyyn toivotaan vielä lisää vastauksia, jotka auttavat myöhemmissä analyyseissä. Paljon kiitoksia tähän mennessä osallistuneille!

Tavoitteena on myös saada DNA-näytteet jokaisesta kyselyyn osallistuneesta kissasta DNA-pankkiin tutkimusta varten. Toteutetun terveyskyselyn perusteella voidaan tehdä yhteenvetoja esim. jonkin rodun sairauksista, mutta geenipankin materiaaleilla niihin voidaan etsiä virhegeenejä ja sitä kautta testejä ja hoitoja.

Kolmen rodun ryhmä (abessinialainen, ocicat ja somali) on saanut 9.10.2013 mennessä yhteensä 504 vastausta, joista ocicatien osuus on noin 170. Jos ocicateja saadaan kyselyyn kaikkiaan yli 250 kpl, voidaan ocicateista tehdä oma rotukohtainen analyysi. Tämä olisi meistä ocicat-ihmisistä hyvin toivottavaa, joten tehkäämme parhaamme, että saamme tavoitteesta puuttuvat yli 80 vastausta vielä kerättyä!

Terveyskyselyyn voit vastata osoitteessa https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/37629/lomake.html

Geenipankkiin voit lähettää kissastasi verinäytteen sivujen http://www.kissangeenit.fi/tutkimuksesta/dna-pankki/ ohjeen mukaisesti. Näytelomakkeita voit tulostaa sivulta http://www.kissangeenit.fi/tutkimuksesta/lomakkeet/.  Ocicatien näytteitä geenipankissa oli 133 kpl marraskuussa 2013. Verinäytteen otto onnistuu pienellä vaivalla muun toimenpiteen yhteydessä tai varta vasten järjestetyissä näytteenottotilaisuuksissa. Tee suuri palvelus rodullemme ja kaikille kissoille!


21.11.2013

Osikatti-jäsenlehtemme erikoisnumero ilmestyi elokuussa 2013 juhlistamaan ocicatien 20-vuotista historiaa Suomessa. Lehdessä on esitelty suomalaisia ocicateja niiden taipaleen alkupuolelta aina näihin päiviin asti. Lehti on jaettu kaikille yhdistyksen jäsenille, mutta muita kiinnostuneita varten lehteä on vielä jäljellä ostettavaksi edulliseen 5€/kpl omakustannushintaan (+ postikulut Suomeen 1,50€).

Lehden jutut ovat sekä suomeksi että englanniksi, joten tämä on mainio lahjaidea myös ulkomaisille ocicat-tutuillesi!

Lehden saat tilattua sähköpostilla osikatti@ocicat.fi 


19.11.2013

Muistathan osallistua Ocicat ry:n syyskokoukseen lauantaina 23.11.2013 TUROKin näyttelyssä. Kokous pyritään pitämään niin, että se ei ole yhtäaikaa minkään ocicat-ryhmän arvostelun aikana. Tavoiteaika klo 10:30, muutokset mahdollisia.

Liite: Esityslista


10.09.2013

Elokuun 10. päivänä URK:in järjestämä erikoisnäyttely sujui hienosti, ja ocicatit saivat oman rotupaneelin päivän B-näyttelyssä. Näyttelyiden tulokset ovat nähtävillä URK:in sivuilla: http://urk.fi/tulokset100813A.pdf ja http://urk.fi/tulokset100813B.pdf. Tulokset löytyvät myös Catshow-portaalista www.catshow.fi.

Ocicat-kasvattajien erikoisluokkien tulokset luetellaan täällä: http://www.ocicat.fi/liitteet/Palkinnot+sponsorit.pdf 

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja onnittelut menestyneille! 


29.08.2013

Rotujen Abessinialainen, Ocicat ja Somali osalta kaivataan vielä 102 vastausta terveyskyselyyn. Tutkimusryhmä on päättänyt käynnistää rotukohtaiset analyysit ja vertailun niiden rotujen osalta, jotka pääsevät otoskokotavoitteeseen 30.9. mennessä. Muistakaahan, ocicatien omistajat, vastata terveyskyselyyn! Tiedote kissanomistajille ja -kasvattajille.

Tässä linkki terveyskyselyyn: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/37629/lomake.html

Teet palveluksen rodullemme ja myös kaikille kissoille rodusta riippumatta, kun lähetät kissasi verinäytteen geenipankkiin. Ohjeita löytyy sivuilla www.kissangeenit.fi .


05.04.2013

10.8.2013 Uudenmaan Rotukissayhdistys järjestää yhden päivän, kahden sertin näyttelyn Helsingissä, Hotelli Rantapuiston tiloissa. Arvostelussa rodut OCI, ABY, SOM. Ilmoittautuminen alkaa 1.5.2013.  

RODUN KATEGORIAN PARAS - BREED BIS järjestetään yhdelle seuraavista roduista OCI, ABY, SOM. Rodun kategorian paras valitaan sille rodulle, joka ensimmäisenä saa täyteen 50 kissaa, karsinta tapahtuu ilmoittautumislomakkeen saapumispäivän mukaan. Rodun kategorian paras valitaan, mikäli jotakin edellä mainittua rotua on vähintään 50 ja loppu kategoriaa vähintään 50.  

Kutsu on liitteenä, ja se on nähtävillä myös URK:in sivuilla

Liite: URK kutsu 32. ja 33. kansainvälisiin kissanäyttelyihin 10.8.2013


03.04.2013

 

Vuoden 2012 parhaat ocicatit on valittu. Katso uutinen tiedotussivulla. Ocicat ry toivottaa paljon onnea voittajakissoille ja niiden omistajille! Kaikki kilpailun tulokset ovat nähtävissä täällä

 

Ocicat ry:n vuoden 2012 parhaat kissat palkitaan PIROKin järjestämässä näyttelyssä Tampereella 25.5.2013. Tervetuloa!

 


29.01.2013

Helsingin Yliopiston koira- ja kissagenetiikka ryhmällä on menossa kaikkien kissarotujen terveyskysely. Mukaan toivotaan vastauksia niin terveiltä kuin sairailtakin kissoilta, sekä vastauksia myös jo edesmenneiden osalta. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken tullaan arpomaan Royal Caninin sponsoroimana puolen vuoden kissanruoat yhdelle kissalle. 

Näytetäänpäs me ocicat-ihmiset aktiivisuutemme kyselyyn vastaamisessa! Lisätietoja löytyy liitetiedostosta, ja itse kyselyyn pääset tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/37629/lomake.html
Liite: Kaikkien rotujen terveyskysely - Helsingin Yliopisto


14.01.2013

Ocicat ry:n 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetään ocicat-erikoisnäyttely Helsingissä 10.8.2013. Tuona päivänä on URK:n järjestämä kahden sertin kansainvälinen kissanäyttely, ja ocicateille kaksi paneelia, joista toinen ocicat-rotupaneeli (edellytyksenä > 50 ocicatia). Ocicatilla on siis mahdollisuus tulla valituksi kahteen paneeliin samana päivänä!

Erikoisnäyttelystä lisää myöhemmin, mutta merkitse jo päivä kalenteriisi. Tarkempaa tietoa flyerissa, klikkaa alapuolella olevaa linkkiä. Kerro kaverillekin ja tervetuloa porukalla ocicatien kokoontumisajoihin!

Liite: Erikoisnäyttely Flyer


27.12.2012

Hei, Ocicat ry:n jäsenet. Kiitos kuluneesta vuodesta! Ensi vuoden jäsenmaksun voi maksaa heti tammikuun alussa, lasku on viimeisimmässä Osikatti-lehdessä ja saat sen avattua myös tästä. Jäsenmaksut ovat varsinaiselta jäseneltä 18€, perhejäseneltä 10€ ja kasvattajan maksamalta jäseneltä 10€.

Jos tietonne ovat muuttuneet tai muuttuvat maksettavien jäsenten suhteen (esim. uusi perhejäsen), lähetä muuttuneet tiedot jäsenrekisterin pitäjälle: jasenrekisteri@ocicat.fi. Jos jäsenmaksusi maksaa joku muu henkilö puolestasi, ilmoitathan myös tästä, jotta maksettu maksu osataan kohdistaa oikealle jäsenelle. Maksamattomien kasvattajien ja siitosurosten omistajien tiedot poistetaan nettisivuilta eräpäivän jälkeen helmikuussa.

Oikein hyvää täplikästä vuotta 2013!

 


18.12.2012

Ocicat ry palkitsee jälleen vuoden 2012 parhaat ocicatit. Sarjat ovat seuraavat: aikuinen uros, aikuinen naaras, kastraattiuros, kastraattinaaras, nuori, pentu, siitosuros, siitosnaaras, diluutiokissa, hopeakissa, veteraani ja kasvattaja.

Jos haluat kissasi osallistuvan vuoden 2012 parhaiden valintaan, lähetä tämä lomake täytettynä Eija Välipirtti-Sillanpäälle 8.2.2013 mennessä: http://www.ocicat.fi/liitteet/Vuoden_ocicat_2012.pdf

Huomaathan, että voit täyttää lomakkeen tietokoneella. Tallenna pdf-lomake koneellesi ja avaa esim. Adobe Reader-ohjelmalla, täytä kentät ja tulosta. Tai tulosta tyhjä lomake ja täytä käsin.

Ohjeet osallistumiseen löytyvät täältä: http://www.ocicat.fi/liitteet/Vuoden_ocicat_2012_ohjeet.pdf. Löydät tuloslomakkeen ja ohjeet myös Osikatti-lehden joulunumerosta.


24.09.2012

Uudet ocicat-kalenterit ovat tulleet myyntiin. Kalenterin kuvituksena on komeimmat kuvat kuvakisasta - jokaisen julkaistun kuvan kuvaaja on palkittu kalenterilla.

Kalenterin voi ostaa 10€ hintaan kaikista loppuvuoden kotimaisista kissanäyttelyistä, tai sen voi tilata postitse (postikulut 1,50€ lisätään). Klikkaa liitettä nähdäksesi tarkemmat tilausohjeet.

Liite: Kalenterin tilausohjeet


26.06.2012

Nyt on aika äänestää suosikkikuvaasi vuoden 2013 Ocicat-kalenteriin. Katso kuvat osoitteessa http://www.ocicat.fi/kalenteri2013/pikkukuvat.php. Äänestäminen tapahtuu menemällä haluamasin kuvan kohdalle ja kirjoittamalla nimesi ja s-postiosoitteesi niille varattuihin kenttiin ja klikkaamalla "äänestä tätä kuvaa". Viimeinen äänestyspäivä on 15.7.2012.


05.06.2012

Pohjois-Espoossa löydetty karkuteillä ollut ocicat. Katso tiedot tästä linkistä: http://www.karkurit.fi/ilmoitus/19125 


28.05.2012

Ocicat ry:n suuri kuvakilpailu alkaa!  Onko ocicatissasi valokuvamallin vikaa? Ei muuta kuin kamera käteen ja filmaamaan täplikkäitä tovereitamme . Kuvia voi lähettää 28.5.-24.6.2012 välisenä aikana tässä osoitteessa olevan lomakkeen avulla: http://www.ocicat.fi/kalenteri2013 .

Kuvat julkaistaan yhdistyksemme www-sivuilla, jossa katsojat voivat käydä äänestämässä kuvia. Äänestys on mahdollista aikavälillä 25.6.-15.7.2012. 

Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa julkaistaan kalenterissa, jos niiden laatu ja koko riittävät painoon. Kaikista lähetyistä kuvista yhdistyksen hallitus valitsee loput kuvat vuoden 2013 Osikatti -kalenteriin, eli jokaiselle kuukaudelle tulee siis oma kuvansa. Tänä vuonna kaikkien niiden 12 kuvan, jotka valitaan kalenteriin, kuvaajat saavat palkinnoksi oman kalenterin.

Katso tarkemmat ohjeet liitteenä olevasta kutsusta. Tervetuloa mukaan kuvakilpailuun!

Liite: Kutsu & ohjeet


23.04.2012

Ocicat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 19.5.2012 klo 10.30 PIROKin kissanäyttelyssä (Tampereen messu- ja urheilukeskus, Ilmailunkatu 10, Tampere). Kokouskutsu liitteenä pdf-muodossa. Kaikki jäsenet, tervetuloa mukaan!  

Liite: Kokouskutsu


22.03.2012

Vuoden 2011 parhaat ocicatit on valittu. Katso uutinen tiedotussivulla. Ocicat ry toivottaa paljon onnea voittakissoille ja niiden omistajille! Kaikki kilpailun tulokset ovat nähtävissä täällä

 

Ocicat ry:n vuoden 2011 parhaat kissat palkitaan PIROKin järjestämässä näyttelyssä Tampereella 19.5.2012. Tervetuloa!

 


13.02.2012

Suomen Kissaliitto ry järjestää la 21.4.2012 kissojen terveyspäivän Kuutio Auditoriossa Helsingissä. Luvassa on paljon mielenkiintoista asiaa liittyen kissojen terveyteen. Tapahtuma on kaikille avoin, ja 100 ensiksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Lue tarkempi kuvaus ja ilmoittautumisohjeet Kissaliiton sivuilta:

http://www.kissaliitto.fi/media/2012/01/Kutsu_21042012_kissojen-terveyspaivaan.pdf


28.12.2011

Ocicat ry palkitsee jälleen vuoden 2011 parhaat: aikuinen uros ja naaras, kastraattiuros ja -naaras, nuori, pentu, siitosuros ja -naaras, diluutiokissa, hopeakissa, veteraani ja lisäksi vuoden kasvattaja.

Jos haluat kissasi osallistuvan vuoden 2011 parhaiden valintaan, lähetä oheinen lomake täytettynä Eija Välipirtti-Sillanpäälle 10.2.2012 mennessä. 

Tarkemmat tiedot ja osallistumisohjeet tässä. Löydät tuloslomakkeen ja ohjeet myös Osikatti-lehden joulunumerosta.


27.12.2011

Ocicat ry jatkaa aktiivista toimintaansa myös vuonna 2012, ja pyrkii tekemään maailman hienointa kissarotua tunnetuksi. Maksamalla jäsenmaksusi olet yhdistyksemme jäsen. Maksuohje: Laske yhteen kaikki taloutesi jäsenmaksut ja maksa samalla viitteellä (esim. varsinainen jäsen 18 e + perhejäsen 10 e = 28 euroa).

Huom! Jos tietonne ovat muuttuneet tai muuttuvat maksettavien jäsenten suhteen (esim. uusi perhejäsen), lähetä muuttuneet tiedot jäsenrekisterin pitäjälle: jasenrekisteri@ocicat.fi. Jos jäsenmaksusi maksaa joku muu henkilö puolestasi, ilmoitathan myös tästä, jotta maksettu maksu osataan kohdistaa oikealle jäsenelle. Maksamattomien kasvattajien ja siitosurosten tiedot poistetaan nettisivuilta eräpäivän jälkeen.

Jäsenmaksut 2012:

 • varsinainen jäsen 18 € (saa Osikatti-lehden)
 • perheenjäsen 10 €
 • kasvattajan maksama jäsen 10 € (saa Osikatti-lehden)

Laskupohja liitteenä. Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa! Ethän maksa jäsenyyttäsi ennen 31.12.2011.


29.09.2011

 

Ocicat ry järjestää kasvattajapävät Tampereella 5.11.2011, Modulight Oy:n toimitiloissa Hervannassa. Osoite: Hermiankatu 22, 33720 Tampere. 

Kasvattajapäivien alustava ohjelmarunko: 

                    10:00 Aamukahvit, sponsorina Royal Canin

                    10:30 Suvi Pohjola-Stenroos ja Esa Stenroos 

                    13:00 Lounas

                    14:00 Jaana Tähtinen 

                    16:00 Keskustelua

                n. 17:00 Kasvattajapäivä päättyy

 

Osallistumismaksu kasvattajapäiville on 20€. 

Kasvattajapäiville osallistutaan laittamalla ilmoittautuminen osoitteeseen marjaheisk@gmail.com. Ilmoittautumissähköpostin yhteyteen kopio maksusta, maininta mahdollisesta erityisruokavaliosta. 30 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.  Ilmoittautumiset 20.10.2011 mennessä.

Maksusuoritukset osoitettava: Ocicat Ry
IBAN: FI84 2103 1800 0229 07
BIC: NDEAFIHH
Viite: 201142

Tervetuloa oppimaan ja keskustelemaan ocicatien kasvatuksesta ja terveydestä!

 


13.09.2011

Paljon kiitoksia vielä kaikille teille, jotka lähetitte hienoja kuvia ocicateistanne kilpailuun! Kolme eniten ääniä saanutta kalenterikuvaa olivat:

 • Gaia (Hindkjaer's Gaia), kuva Marjo Vormisto, toukokuun kissa
 • Gimli (Silvercomet Big Bear), kuva Niko Stenberg, tammikuun kissa
 • Junnu & Hero (Moosegrove Fenixfernando JR & Moosegrove Heroi Honrado), kuva Paula Haapsalo, kesäkuun kissat 

Voittajakolmikko on palkittu Royal Caninin sponsoroimilla palkinnoilla. Paljon Onnea! Muiden kuukausien kissakuvat valittiin kilpailuun lähetettyjen joukosta. Kalenteriin päässeet kissat ovat nähtävillä liitteessä.

Katso allaolevasta viestistä, miten ja mistä voit ostaa kalenterin.

Liite: Oci-kalenteri 2012


01.09.2011

Vuoden 2012 ocicat-kalenteria on painettu 100 kpl. Kalenteri tuli myyntiin PIROKin näyttelyissä Tampereella 3.9.2011. Tästä alkaen kalenteria voi ostaa kaikista loppuvuonna pidettävistä kotimaan näyttelyistä Ocicat ry:n rotupöydästä. 

Kalenterin voi myös tilata postitse. Kalenterin hinta on 10 €, postitettuna lisätään postikulut 1,50 €/kpl. Kaikki tilatut kalenterit postitetaan kerralla 2.12.2011, jotta ne ehtivät perille ennen Joulua. Eräpäivä tilattujen kalenterien maksulle on 25.11.2011. 

 

Tilausohjeet: maksa kalenterin hinta + postituskulut = 11,50 euroa Ocicat Ry:n tilille: Nordea   IBAN: FI8421031800022907   BIC: NDEAFIHH, viitenumero 201155, ja ilmoita tilauksestasi Osikatti -lehden toimitukseen: Anu Kaarnavaara e-mail: anu.kaarnavaara@pp.inet.fi . Kerro nimesi sekä postiosoite, johon haluat kalenterin toimitettavan. Mikäli maksaja on eri kuin kalenterin saaja, eli jos vaikka maksat ystäväsikin kalenterin ja haluat kalenterin toimitettavan suoraan hänelle, niin ilmoitathan myös nämä tiedot samalla.

 

Liite: Ilmoitus pdf-muodossa


03.05.2011

Onko ocicatissasi valokuvamallin vikaa? Suuri ocicat-aiheisen valokuvakilpailu starttaa! Parhaat kolme kuvaa palkitaan, ja otokset pääsevät seuraavan vuoden ocicat-kalenteriin, edellyttäen että kuvien laatu ja koko on riittävä painoon. Kaikista kilpailuun lähetyistä kuvista yhdistyksen hallitus valitsee loput kuvat vuoden 2012 ocicat-kalenteriin. 

Kuva voi olla yksilökuva, parikuva tai ryhmäkuva, kunhan vaan kuvassa olevien kaikkien kissojen nimet ovat tiedossa. Kilpailuun saa lähettää vain kaksi kuvaa samasta kissasta. Kuvan lähettäjällä tulee olla kaikki oikeudet kuvaan.

Kuvia voi lähettää ajalla 2.5.-22.5.2011 lomakkeen kautta osoitteessa http://www.ocicat.fi/kalenteri2012.

Tähän mennessä lähetettyjä kuvia pääse ihailemaan täällä.

Kuvat julkaistaan 17.5. ja katsojat voivat käydä äänestämässä suosikkikuvaansa. Äänestykseen on aikaa neljä viikkoa aikavälillä 23.5.-26.6.2011. Kalenteria saa ostaa ensi syksystä alkaen yhdistykseltä sekä näyttelyistä yhdistyksen rotupöydästä.

HUOM! Jotta painojälki olisi hyvä, kuvan tulisi olla mahdollisimman terävä, ja resoluution riittävän hyvä. Jos haluat kysyä jotain kilpailusta tai kuvien laadusta, ota yhteyttä Anu Kaarnavaaraan tai webmasteriin.


28.04.2011

Vuoden 2010 parhaiden ocicattien palkitsemistilaisuus on PIROKin näyttelyssä 14.5.2011. Palkitseminen tapahtunee ennen paneelia Ocicat ry:n pöydän luona - seuraathan tilannetta näyttelyssä.


28.04.2011

Ocicat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään PIROKin kansainvälisessä kissanäyttelyssä (Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, A-halli, Ilmailunkatu 10, Tampere) lauantaina 14.5.2011 klo 10:30. Kaikki jäsenet tervetuloa!

Kokouskutsu (PDF)


10.03.2011

Vuoden 2010 parhaat ocicatit on valittu. Katso uutinen tiedotussivulla. Paljon onnea voittajille!


28.02.2011

Ocicat-erikoisnäyttely pidettiin TUROKin rotukissanäyttelyn yhteydessä sunnuntaina 28.11.2010. Erikoisnäyttelyyn kutsuttiin osallistumaan myös harvemmin varsinaisissa näyttelyissä nähtäviä ocicatteja, kuten solidit, savut, tabbykuvioiset ja muuten vain sohvachampioni-kissat. Erikoisnäyttelyyn ilmoittautui kaikkiaan 76 kissaa. 

Normaalin luokka-arvostelun lisäksi tuomarit valitsivat yhden kissan jokaisesta paikalla olleesta väriryhmästä - nämä kissat pääsivät ocicattien erikoispaneeliin. Lisäksi erikoispaneeliin valittiin yksi kissa hyväksymättömistä väreistä. Erikoispaneelissa kilpaili siten 10 kissaa, joista voiton korjasi SC Moosegrove Phoenix, JW.

Erikoisnäyttelyssä oli erityinen kolmen sukupolven luokka, johon osallistui neljä kolmen sukupolven ryhmää. Näistä parhaaksi valittiin kissat IC Martinic Runaway Boy - SC Moosegrove Conquistatore - GIP Moosegrove Moyende Mshindi.

Lisäksi oli leikkimieliset painavimpien kissojen ja pisimpien häntien luokat, joissa ykkösinä komeilivat seuraavat kissat:

 • Painavin uros: GIC Northalla Viking Bronze (6,5 kg)
 • Painavin naaras: SP Moosegrove Imperatriz Iris, DVM (5,6 kg)
 • Painavin nuori: Topspot Nightwish (5,2 kg)
 • Painavin pentu: Boliviliki Baldur (3,0 kg)
 • Pisin häntä (aikuiset): GIP Moosegrove Moyende Mshindi (34,5 cm)
 • Pisin häntä (nuoret): Riddle Straight Arrow (33 cm)
 • Pisin häntä (pennut): Boliviliki Baldur (27 cm)

Ocicattien agility-kisan voittaja oli Moosegrove Tu Autem.

Ocicat ry haluaa kiittää sydämellisesti kaikkia erikoisnäyttelyyn osallistuneita. Kiitos, että saimme viettää yhdessä mukavan päivän!

Kaikki tulokset (PDF)


10.12.2010

Hyvä Ocicat ry:n jäsen, osallistu Vuoden 2010 -parhaiden ocicattien valintaan oheisilla lomakkeilla.

Tulokset pitää lähettää 28.01.2011 mennessä Eija Välipirtti-Sillanpäälle, jotta ocicattisi osallistuu kilpailuun mukaan.

Ohje

Tuloslomake (PDF)

Tuloslomake (RTF)


09.12.2010

Osikatti – kalentereja vuodelle 2011 olisi vielä mahdollisuus ostaa.

Voit tilata niitä postitse ja yhdistys postittaa niitä sitä mukaa kaikille, kun tilauksia tulee.
Kalenterin hinta on 10 euroa. Postitettuna hintaan lisätään postituskulut 1,50 euroa/kappale.

Tilausohjeet:
Maksa kalenterin hinta + postituskulut 11,50 euroa Ocicat Ry:n tilille: Nordea 210318-22907, viitenumero 2105 ja ilmoita tilauksestasi jäsenrekisterinhoitajallemme:
Sirkka Luukkanen, Kaskelanrinne 1 a, 01200 Vantaa tai email sirkka.luukkanen@kolumbus.fi tai puh.050-4001462 vain tekstiviestinä.

Kerro nimesi sekä yhteystietosi: postiosoite, johon haluat kalenterin toimitettavan sekä puhelinnumerosi. Mikäli maksaja on eri kuin kalenterin saaja, eli jos vaikka maksat ystäväsikin kalenterin ja haluat kalenterin toimitettavan suoraan hänelle, niin ilmoitathan myös nämä tiedot samalla.


06.12.2010

Ocicat Ranking 2010 -on valmis vuoden 2010 osalta.

Mahdolliset korjaukset tuloksiin pyydämme lähettämään osoitteeseen; webmaster@ocicat.fi

Olethan muistanut ilmoittaa myös ulkomaan tuloksesi www.catshow.fi -sivuston kautta (näyttelytuloksia ei oteta vastaan sähköpostitse).


Vuonna 2010 on näyttelyissä käynyt 185 eri ocicattia, joilla on näyttelytuloksia yhteenä 863 kappaletta. Näyttelyissä on ollut esillä keskimäärin 25,4 ocicattia per näyttely.


Ulkomaan tulokset, pyydämme toimittamaan Catshow.fi -portaalin kautta !

Rankingissa näkyy kaikki sarjat:

Aikuinen; Kastraatti; Nuori; Pentu; Diluutio; Hopea; Veteraanit; Kasvattajat; Siitoskissat


02.12.2010

Kiitos kaikille osallistujille!

Ocicat ry:n hallitus


02.06.2010

Nyt voit taas tilata Ocicat ry:n logolla olevia T-paitoja ja Collegeita.

T-paidoista on saatavina kaikki värit Fruit of the Loomin ja Valueweight -mallistoista.

Jäsenille miesten O-aukkoisen T-paidan hinta on 13,00 euroa/kpl ja naisten V-aukkoisen T-paidan hinta on 15,00 euroa/kpl (joustava malli).

Fruit of the Loomin mallistossa on Collegeita kahta eri mallia vetoketjullisena;

miesten collegemallisto ja naisten collegemallisto. Hupparin hinta on 30,00 euroa/kpl.

 

Ocicat ry:n logo tulee rintaan ja selkään kaksivärisenä.

 

Paidat maksetaan etukäteen Ocicat ry:n tilille 210318-22907 käyttäen viitettä 10100

Tilauksesi voit jättää Marja Heiskaselle: marjaheisk(at)gmail.com

HUOM! Tilausohjeet:

Tilaukset luovutetaan kuittia vastaan.

Mikäli haluat tilauksen postitse ilmoita siitä tilatessasi ja mainitse osoite, johon tilaus toimitetaan. Postikulut ilmoitetaan sähköpostitse (määräytyvät paketin painon mukaan), jolloin kannattaa maksaa koko summa vasta, kun olet saanut postikuluhinnan tietoosi.


25.03.2010

Tulokset on julkistettu tiedotussivulla.


07.02.2010

Jäsenten joiden jäsenmaksua ei ole maksettu, on tiedot poistettu tänään Ocicat ry:n kotisivuilta! Epäselvyyksissä, ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan.

Vuoden 2010 hallituksen kokoonpano sekä vuoden 2010 jäsenmaksutiedot. Jäsenmaksulomakkeet on lähetetty sähköpostilla, mikäli se on ollut tiedossa. Muussa tapauksessa se tulee postitse. Eräpäivä maksussa on ollut 31.01.2010

 

Jäsenasioissa ota yhteyttä Sirkka Luukkaseen;
sirkka.luukkanen@kolumbus.fi  tai  puh. 050-4001462.02.01.2019 :

Osallistu vuoden ocicat 2018 -kisaan

25.03.2018 :

Kissaliiton Vuoden Kissa 2017 voittajat palkittiin Jyväskylässä 24.3.

18.03.2018 :

Vuoden ocicat 2017-kisa on ratkennut!


Pentuja varattavissa

Viimeisin päivitys: 9.2.2019

Pentueita suunnitteilla

Viimeisin päivitys: 29.9.2018


FI*Kukkatarhan